Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:28
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 948g (W ~380)
Woda: 597g
Drożdże:0.28g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas48
Czas w TO:28
Czas w TK:20
Składniki Mąka: 948g (W ~380)
Woda: 597g
Drożdże:0.28g
Sól:: 16g
Składniki
948g
Mąka
597g
Woda
0.28g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
w330
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lzqyenbvcq/