Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-07-2023 20:00
Czas przygotowywania
09-07-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
16h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:10
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 859g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:0.73g
Sól:: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:60%
Całkowity czas16
Czas w TO:10
Czas w TK:6
Składniki Mąka: 859g (W ~300)
Woda: 515g
Drożdże:0.73g
Sól:: 26g
Składniki
859g
Mąka
515g
Woda
0.73g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lz6qowrtes/