Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 325g (W ~240)
Woda: 178g
Drożdże:0.65g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 325g (W ~240)
Woda: 178g
Drożdże:0.65g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
325g
Mąka
178g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.65g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ly5qq91hmu/