Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
900g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:900g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 552g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.24g
Sól:: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:900g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 552g (W ~330)
Woda: 331g
Drożdże:0.24g
Sól:: 17g
Składniki
552g
Mąka
331g
Woda
0.24g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
)
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ly326tvat9/