Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
200g
Waga porcji
9szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1090g (W ~330)
Woda: 676g
Drożdże:0.47g
Sól:: 34g
Parametry ciasta
Ilość porcji:9szt
Waga porcji:200g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1090g (W ~330)
Woda: 676g
Drożdże:0.47g
Sól:: 34g
Składniki
1090g
Mąka
676g
Woda
0.47g
Drożdże
34g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lxp0cgnv7c/