Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-07-2022 12:29
Czas przygotowywania
27-07-2022 17:29
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 965g (W ~350)
Woda: 579g
Drożdże:1.91g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:5
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 965g (W ~350)
Woda: 579g
Drożdże:1.91g
Sól:: 29g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
965g
Mąka
579g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
1.91g
Drożdże
29g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lwuh7gnxxj/