Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
278g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:278g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 320g (W ~330)
Woda: 224g
Drożdże:0.14g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:278g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 320g (W ~330)
Woda: 224g
Drożdże:0.14g
Sól:: 11g
Składniki
320g
Mąka
224g
Woda
0.14g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Biga
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lwnipx6sjy/