Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-10-2021 18:01
Czas przygotowywania
31-10-2021 18:01
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:36
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 613g (W ~380)
Woda: 368g
Drożdże:0.16g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas48
Czas w TO:36
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 613g (W ~380)
Woda: 368g
Drożdże:0.16g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.16g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lwi4y06nsd/