Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
360g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:360g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 221g (W ~330)
Woda: 133g
Drożdże:0.10g
Sól:: 7g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:360g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 221g (W ~330)
Woda: 133g
Drożdże:0.10g
Sól:: 7g
Składniki
221g
Mąka
133g
Woda
0.10g
Drożdże
7g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lwg8bocdno/