Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-06-2022 20:30
Czas przygotowywania
23-06-2022 16:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
20h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 773g (W ~320)
Woda: 502g
Drożdże:1.58g
Sól:: 25g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:65%
Całkowity czas20
Czas w TO:5
Czas w TK:15
Składniki Mąka: 773g (W ~320)
Woda: 502g
Drożdże:1.58g
Sól:: 25g
Składniki
773g
Mąka
502g
Woda
1.58g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
fsafa
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lvjljukyde/