Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-05-2023 12:00
Czas przygotowywania
21-05-2023 12:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
320g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 752g (W ~330)
Woda: 489g
Drożdże:0.45g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:320g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 752g (W ~330)
Woda: 489g
Drożdże:0.45g
Sól:: 24g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
752g
Mąka
489g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
24g
Sól
Notatki
Neapoli 24h
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/luyrahvtlc/