Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-06-2022 17:50
Czas przygotowywania
30-06-2022 18:50
Czas wypieku
Parametry ciasta
310g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
25h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:310g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:11
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 380g (W ~330)
Woda: 228g
Drożdże:0.27g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:310g
Hydratacja:60%
Całkowity czas25
Czas w TO:11
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 380g (W ~330)
Woda: 228g
Drożdże:0.27g
Sól:: 11g
Składniki
380g
Mąka
228g
Woda
0.27g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
77
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/luszmwrhcp/