Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
15-04-2023 16:00
Czas przygotowywania
16-04-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
26h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 325g
Drożdże:0.17g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:65%
Całkowity czas26
Czas w TO:26
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 499g (W ~340)
Woda: 325g
Drożdże:0.17g
Sól:: 16g
Składniki
499g
Mąka
325g
Woda
0.17g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/luhe1a0yk4/