Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-05-2023 18:30
Czas przygotowywania
01-06-2023 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
11szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
96h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:11szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas96
Czas w TO:12
Czas w TK:84
Składniki Mąka: 1999g (W ~440)
Woda: 1239g
Drożdże:1.18g
Sól:: 62g
Parametry ciasta
Ilość porcji:11szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:62%
Całkowity czas96
Czas w TO:12
Czas w TK:84
Składniki Mąka: 1999g (W ~440)
Woda: 1239g
Drożdże:1.18g
Sól:: 62g
Składniki
1999g
Mąka
1239g
Woda
1.18g
Drożdże
62g
Sól
Notatki
Adrian 1 czerwca
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ludd44gllw/