Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
10szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 1546g (W ~330)
Woda: 928g
Drożdże:0.93g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:10szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:16
Czas w TK:8
Składniki Mąka: 1546g (W ~330)
Woda: 928g
Drożdże:0.93g
Sól:: 9g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
1546g
Mąka
928g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.93g
Drożdże
9g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/luakdooffr/