Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-05-2022 20:00
Czas przygotowywania
22-05-2022 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:12
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.47g
Sól:: 21g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:65%
Całkowity czas46
Czas w TO:12
Czas w TK:34
Składniki Mąka: 654g (W ~380)
Woda: 425g
Drożdże:0.47g
Sól:: 21g
Składniki
654g
Mąka
425g
Woda
0.47g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ltsuxnmc7d/