Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
12-04-2023 16:00
Czas przygotowywania
13-04-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
23h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.36g
Sól:: 18g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas23
Czas w TO:23
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 613g (W ~330)
Woda: 368g
Drożdże:0.36g
Sól:: 18g
Składniki
613g
Mąka
368g
Woda
0.36g
Drożdże
18g
Sól
Notatki
Przepis 12.04.2023
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lt9g2rpmks/