Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
28-01-2023 14:27
Czas przygotowywania
29-01-2023 14:27
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 847g (W ~330)
Woda: 593g
Drożdże:0.77g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 847g (W ~330)
Woda: 593g
Drożdże:0.77g
Sól:: 30g
Oliwa z oliwek: 30g
Składniki
847g
Mąka
593g
Woda
30g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ls9bqoagqu/