Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-01-2022 11:27
Czas przygotowywania
23-01-2022 17:27
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
30h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:18
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 487g (W ~350)
Woda: 292g
Drożdże:0.28g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:60%
Całkowity czas30
Czas w TO:18
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 487g (W ~350)
Woda: 292g
Drożdże:0.28g
Sól:: 15g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
487g
Mąka
292g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.28g
Drożdże
15g
Sól
Notatki
Moje1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lrtc2ezbp8/