Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-10-2022 18:00
Czas przygotowywania
04-10-2022 16:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
22h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:3
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 663g (W ~320)
Woda: 398g
Drożdże:2.49g
Sól:: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas22
Czas w TO:3
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 663g (W ~320)
Woda: 398g
Drożdże:2.49g
Sól:: 20g
Składniki
663g
Mąka
398g
Woda
2.49g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lrt4ulb2fj/