Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-08-2021 21:00
Czas przygotowywania
28-08-2021 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
66%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:66%
Całkowity czas45
Czas w TO:10
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 774g (W ~380)
Woda: 511g
Drożdże:0.72g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:66%
Całkowity czas45
Czas w TO:10
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 774g (W ~380)
Woda: 511g
Drożdże:0.72g
Sól:: 26g
Oliwa z oliwek: 15g
Składniki
774g
Mąka
511g
Woda
15g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
26g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lqtw0ek0gq/