Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
72h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:48
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 917g (W ~420)
Woda: 550g
Drożdże:0.17g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas72
Czas w TO:48
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 917g (W ~420)
Woda: 550g
Drożdże:0.17g
Sól:: 28g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
917g
Mąka
550g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.17g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lqne1zkjqc/