Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-11-2021 18:59
Czas przygotowywania
26-11-2021 18:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
210g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 387g (W ~330)
Woda: 232g
Drożdże:0.35g
Sól:: 12g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:210g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 387g (W ~330)
Woda: 232g
Drożdże:0.35g
Sól:: 12g
Składniki
387g
Mąka
232g
Woda
0.35g
Drożdże
12g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lql7gyreix/