Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
03-12-2021 16:11
Czas przygotowywania
04-12-2021 16:11
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.40g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 920g (W ~330)
Woda: 552g
Drożdże:0.40g
Sól:: 28g
Składniki
920g
Mąka
552g
Woda
0.40g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lq3l4logz1/