Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-01-2023 16:10
Czas przygotowywania
27-01-2023 16:10
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 589g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 9g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:12
Czas w TK:12
Składniki Mąka: 589g (W ~330)
Woda: 383g
Drożdże:0.45g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 9g
Składniki
589g
Mąka
383g
Woda
9g
Oliwa z oliwek
0.45g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/loe1r1k8jj/