Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-07-2023 12:25
Czas przygotowywania
29-07-2023 19:25
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
7h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 452g (W ~230)
Woda: 280g
Drożdże:0.72g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:62%
Całkowity czas7
Czas w TO:7
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 452g (W ~230)
Woda: 280g
Drożdże:0.72g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
452g
Mąka
280g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.72g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lmvjpgv3u4/