Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
29-01-2023 14:30
Czas przygotowywania
31-01-2023 14:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
275g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:11
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:0.51g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 8g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:275g
Hydratacja:62%
Całkowity czas48
Czas w TO:11
Czas w TK:37
Składniki Mąka: 659g (W ~380)
Woda: 408g
Drożdże:0.51g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 8g
Składniki
659g
Mąka
408g
Woda
8g
Oliwa z oliwek
0.51g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lksbeedbb9/