Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
283g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:283g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 998g (W ~380)
Woda: 649g
Drożdże:0.77g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 26g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:283g
Hydratacja:65%
Całkowity czas48
Czas w TO:12
Czas w TK:36
Składniki Mąka: 998g (W ~380)
Woda: 649g
Drożdże:0.77g
Sól:: 25g
Oliwa z oliwek: 26g
Składniki
998g
Mąka
649g
Woda
26g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
25g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lk6w7nvhnr/