Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
19-06-2023 21:00
Czas przygotowywania
20-06-2023 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
75%
Hydratacja
18h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:75%
Całkowity czas18
Czas w TO:4
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 557g (W ~310)
Woda: 418g
Drożdże:0.98g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:75%
Całkowity czas18
Czas w TO:4
Czas w TK:14
Składniki Mąka: 557g (W ~310)
Woda: 418g
Drożdże:0.98g
Sól:: 21g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
557g
Mąka
418g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.98g
Drożdże
21g
Sól
Notatki
Hydro 75
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lisihyu3dt/