Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
21-06-2023 19:00
Czas przygotowywania
23-06-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
240g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
48h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 861g (W ~380)
Woda: 551g
Drożdże:1.07g
Sól:: 28g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:240g
Hydratacja:64%
Całkowity czas48
Czas w TO:8
Czas w TK:40
Składniki Mąka: 861g (W ~380)
Woda: 551g
Drożdże:1.07g
Sól:: 28g
Składniki
861g
Mąka
551g
Woda
1.07g
Drożdże
28g
Sól
Notatki
Rad
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/liha06hmk8/