Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
06-04-2022 20:00
Czas przygotowywania
08-04-2022 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
59%
Hydratacja
43h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas43
Czas w TO:8
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1897g (W ~380)
Woda: 1119g
Drożdże:2.61g
Sól:: 54g
Oliwa z oliwek: 50g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:59%
Całkowity czas43
Czas w TO:8
Czas w TK:35
Składniki Mąka: 1897g (W ~380)
Woda: 1119g
Drożdże:2.61g
Sól:: 54g
Oliwa z oliwek: 50g
Składniki
1897g
Mąka
1119g
Woda
50g
Oliwa z oliwek
2.61g
Drożdże
54g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lhznr4igp8/