Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
40h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:9
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 630g (W ~370)
Woda: 409g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas40
Czas w TO:9
Czas w TK:31
Składniki Mąka: 630g (W ~370)
Woda: 409g
Drożdże:0.90g
Sól:: 20g
Oliwa z oliwek: 20g
Składniki
630g
Mąka
409g
Woda
20g
Oliwa z oliwek
0.90g
Drożdże
20g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lhko3ziemy/