Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
19-05-2023 19:30
Czas przygotowywania
20-05-2023 19:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
335g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:335g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:0.34g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:335g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 627g (W ~330)
Woda: 345g
Drożdże:0.34g
Sól:: 17g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
627g
Mąka
345g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.34g
Drożdże
17g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lgsh0breen/