Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-07-2022 20:00
Czas przygotowywania
31-07-2022 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
21h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 594g (W ~320)
Woda: 386g
Drożdże:1.75g
Sól:: 19g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:65%
Całkowity czas21
Czas w TO:3
Czas w TK:18
Składniki Mąka: 594g (W ~320)
Woda: 386g
Drożdże:1.75g
Sól:: 19g
Składniki
594g
Mąka
386g
Woda
1.75g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
1
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lfueru3wgz/