Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
17-03-2023 14:00
Czas przygotowywania
18-03-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
300g
Waga porcji
8szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
29h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:10
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 1472g (W ~350)
Woda: 883g
Drożdże:1.50g
Sól:: 44g
Parametry ciasta
Ilość porcji:8szt
Waga porcji:300g
Hydratacja:60%
Całkowity czas29
Czas w TO:10
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 1472g (W ~350)
Woda: 883g
Drożdże:1.50g
Sól:: 44g
Składniki
1472g
Mąka
883g
Woda
1.50g
Drożdże
44g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lecypekqj0/