Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
20-08-2021 17:00
Czas przygotowywania
22-08-2021 15:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
273g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1005g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:1.04g
Sól:: 30g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:273g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:8
Czas w TK:38
Składniki Mąka: 1005g (W ~380)
Woda: 603g
Drożdże:1.04g
Sól:: 30g
Składniki
1005g
Mąka
603g
Woda
1.04g
Drożdże
30g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lckewoobhd/