Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
280g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 339g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.19g
Sól:: 11g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:280g
Hydratacja:62%
Całkowity czas24
Czas w TO:19
Czas w TK:5
Składniki Mąka: 339g (W ~330)
Woda: 210g
Drożdże:0.19g
Sól:: 11g
Składniki
339g
Mąka
210g
Woda
0.19g
Drożdże
11g
Sól
Notatki
Pizza neapolitana 19.05
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lc1x0yajxc/