Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-02-2023 19:00
Czas przygotowywania
25-02-2023 19:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
5szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 767g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:1.50g
Sól:: 23g
Parametry ciasta
Ilość porcji:5szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:5
Czas w TK:19
Składniki Mąka: 767g (W ~330)
Woda: 460g
Drożdże:1.50g
Sól:: 23g
Składniki
767g
Mąka
460g
Woda
1.50g
Drożdże
23g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lbuuxzwqo2/