Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
26-07-2023 18:45
Czas przygotowywania
27-07-2023 18:45
Czas wypieku
Parametry ciasta
230g
Waga porcji
100szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 13727g (W ~330)
Woda: 8236g
Drożdże:5.87g
Sól:: 329g
Oliwa z oliwek: 247g
Parametry ciasta
Ilość porcji:100szt
Waga porcji:230g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:8
Czas w TK:16
Składniki Mąka: 13727g (W ~330)
Woda: 8236g
Drożdże:5.87g
Sól:: 329g
Oliwa z oliwek: 247g
Składniki
13727g
Mąka
8236g
Woda
247g
Oliwa z oliwek
5.87g
Drożdże
329g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lbfujz0zql/