Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
25-02-2022 18:30
Czas przygotowywania
26-02-2022 18:30
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
7szt.
Ilość porcji
65%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1123g (W ~330)
Woda: 730g
Drożdże:0.48g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 1g
Parametry ciasta
Ilość porcji:7szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:65%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1123g (W ~330)
Woda: 730g
Drożdże:0.48g
Sól:: 36g
Oliwa z oliwek: 1g
Składniki
1123g
Mąka
730g
Woda
1g
Oliwa z oliwek
0.48g
Drożdże
36g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lakxkpkcyy/