Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
24-04-2023 19:00
Czas przygotowywania
26-04-2023 17:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 663g (W ~380)
Woda: 398g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 4g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:60%
Całkowity czas46
Czas w TO:22
Czas w TK:24
Składniki Mąka: 663g (W ~380)
Woda: 398g
Drożdże:0.25g
Sól:: 16g
Oliwa z oliwek: 4g
Składniki
663g
Mąka
398g
Woda
4g
Oliwa z oliwek
0.25g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lajoeoh22h/