Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
2szt.
Ilość porcji
63%
Hydratacja
45h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:22
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 310g (W ~380)
Woda: 196g
Drożdże:0.14g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Parametry ciasta
Ilość porcji:2szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:63%
Całkowity czas45
Czas w TO:22
Czas w TK:23
Składniki Mąka: 310g (W ~380)
Woda: 196g
Drożdże:0.14g
Sól:: 8g
Oliwa z oliwek: 6g
Składniki
310g
Mąka
196g
Woda
6g
Oliwa z oliwek
0.14g
Drożdże
8g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/lag4mnn9mv/