Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
30-01-2023 20:00
Czas przygotowywania
01-02-2023 18:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
265g
Waga porcji
12szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
46h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:64%
Całkowity czas46
Czas w TO:16
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1895g (W ~380)
Woda: 1213g
Drożdże:1.82g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 24g
Parametry ciasta
Ilość porcji:12szt
Waga porcji:265g
Hydratacja:64%
Całkowity czas46
Czas w TO:16
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 1895g (W ~380)
Woda: 1213g
Drożdże:1.82g
Sól:: 49g
Oliwa z oliwek: 24g
Składniki
1895g
Mąka
1213g
Woda
24g
Oliwa z oliwek
1.82g
Drożdże
49g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/l2ep2sde8h/