Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
64%
Hydratacja
70h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas70
Czas w TO:22
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 588g (W ~410)
Woda: 376g
Drożdże:0.32g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:64%
Całkowity czas70
Czas w TO:22
Czas w TK:48
Składniki Mąka: 588g (W ~410)
Woda: 376g
Drożdże:0.32g
Sól:: 19g
Oliwa z oliwek: 17g
Składniki
588g
Mąka
376g
Woda
17g
Oliwa z oliwek
0.32g
Drożdże
19g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kydeqggwov/