Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
21-04-2023 16:00
Czas przygotowywania
21-04-2023 20:00
Czas wypieku
Parametry ciasta
785g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
62%
Hydratacja
4h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:785g
Hydratacja:62%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 468g (W ~190)
Woda: 290g
Drożdże:2.00g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:785g
Hydratacja:62%
Całkowity czas4
Czas w TO:4
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 468g (W ~190)
Woda: 290g
Drożdże:2.00g
Sól:: 14g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
468g
Mąka
290g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
2.00g
Drożdże
14g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/ky4wseoplr/