Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
08-02-2022 17:26
Czas przygotowywania
09-02-2022 17:26
Czas wypieku
Parametry ciasta
250g
Waga porcji
6szt.
Ilość porcji
60%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 910g (W ~330)
Woda: 546g
Drożdże:0.77g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:6szt
Waga porcji:250g
Hydratacja:60%
Całkowity czas24
Czas w TO:14
Czas w TK:10
Składniki Mąka: 910g (W ~330)
Woda: 546g
Drożdże:0.77g
Sól:: 27g
Oliwa z oliwek: 16g
Składniki
910g
Mąka
546g
Woda
16g
Oliwa z oliwek
0.77g
Drożdże
27g
Sól
Notatki
Pizza
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kxtmyovsqf/