Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
22-02-2023 20:59
Czas przygotowywania
24-02-2023 21:59
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
3szt.
Ilość porcji
67%
Hydratacja
49h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas49
Czas w TO:19
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 475g (W ~390)
Woda: 319g
Drożdże:0.20g
Sól:: 16g
Parametry ciasta
Ilość porcji:3szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:67%
Całkowity czas49
Czas w TO:19
Czas w TK:30
Składniki Mąka: 475g (W ~390)
Woda: 319g
Drożdże:0.20g
Sól:: 16g
Składniki
475g
Mąka
319g
Woda
0.20g
Drożdże
16g
Sól
Notatki
POLSELLA VIVACE 370G
CUCOA 50 G
TIPO 1 RESZTA
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kxbckgyk0e/