Pizza Clasica
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
260g
Waga porcji
48szt.
Ilość porcji
55%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:48szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7789g (W ~330)
Woda: 4284g
Drożdże:4.17g
Sól:: 214g
Oliwa z oliwek: 193g
Parametry ciasta
Ilość porcji:48szt
Waga porcji:260g
Hydratacja:55%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 7789g (W ~330)
Woda: 4284g
Drożdże:4.17g
Sól:: 214g
Oliwa z oliwek: 193g
Składniki
7789g
Mąka
4284g
Woda
193g
Oliwa z oliwek
4.17g
Drożdże
214g
Sól
Notatki
clasika drozdze swieze
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kwssbeqayc/