Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
270g
Waga porcji
4szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
8h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 615g (W ~240)
Woda: 431g
Drożdże:1.07g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Parametry ciasta
Ilość porcji:4szt
Waga porcji:270g
Hydratacja:70%
Całkowity czas8
Czas w TO:8
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 615g (W ~240)
Woda: 431g
Drożdże:1.07g
Sól:: 22g
Oliwa z oliwek: 13g
Składniki
615g
Mąka
431g
Woda
13g
Oliwa z oliwek
1.07g
Drożdże
22g
Sól
Notatki
Patt
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kws8tbhsvi/