Pizza Napoletana
Harmonogram wypieku
Czas przygotowywania
Czas wypieku
Parametry ciasta
3300g
Waga porcji
1szt.
Ilość porcji
70%
Hydratacja
24h
Czas
Pizza type: Neapolitan style pizza
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3300g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1902g (W ~330)
Woda: 1331g
Drożdże:0.81g
Sól:: 67g
Parametry ciasta
Ilość porcji:1szt
Waga porcji:3300g
Hydratacja:70%
Całkowity czas24
Czas w TO:24
Czas w TK:0
Składniki Mąka: 1902g (W ~330)
Woda: 1331g
Drożdże:0.81g
Sól:: 67g
Składniki
1902g
Mąka
1331g
Woda
0.81g
Drożdże
67g
Sól
Notatki
https://polishpizzaiolo.pl/przepiszkalkulatora/kvpahdweqp/